Для розкрутки сайту потрібні партнери

Головна » Розкрутка сайту » Для розкрутки сайту потрібні партнери
Партнери для розкрутки сайту

Виявляється, зв’язки важливі й у розкручуванні сайту. Тут велику роль відіграють бізнесові зв’язки. Якщо раптом вичерпається бюджет, у вас не буде коштів, щоб платити за рекламу, зв’язки нікуди не подінуться.

Бізнес-зв’язки в мережі створюються двома способами – розсилкою електронною поштою або ICQ; створенням партнерської програми.

Якщо у вас є своя партнерська програма, вам потрібно придумати, як ваші потенційні партнери зможуть про неї дізнатися. Інформації на вашому сайті мало, адже ймовірність, що на сайт випадково зайде людина, яка захоче стати вашим партнером, не велика. Напевно існують люди, яким ваша бізнес-пропозиція припаде до душі, але вони просто не знають про ваше існування. Їм про це потрібно повідомити! Так, за допомогою розсилки! І це не спам, це вигідна комерційна пропозиція.

Таку пропозицію потрібно грамотно скласти та дотримуватись деяких правил розсилки.

Для початку потрібно визначитися з метою. Що ви хочете запропонувати вашим потенційним партнерам? Наприклад, вам потрібний майданчик для обміну інформацією, посиланнями або розміщення реклами. Або ви самі бажаєте запропонувати майданчик для розміщення. Можливо, вам просто хочеться познайомитись із власниками сайтів подібної тематики.

Щоб не заплутатися в тому, хто вам відповів і що відповів, ведіть записи краще в електронному вигляді. Зазначайте в них, хто вам відповів, запишіть адресу сайту, контактну інформацію, чи згодна людина працювати з вами та на яких умовах.

Не варто складати свої комерційні пропозиції за підручниками, тому що надто часто ними користуються спамери – вас можуть переплутати. Не потрібно псувати свою репутацію. Тим більше, не варто користуватися книгами не україномовних авторів – кожен народ має свої традиції, звичаї. Те, що буде вигідно виглядати в англійському листі, в українській звучатиме просто смішно.

Не треба писати довгі витіюваті листи, вони забирають час, і навряд чи хтось дочитає їх до кінця. Пишіть конкретно – хто ви, що пропонуєте, і скільки це коштуватиме. Не потрібно вибачатися наприкінці листа, що ви забрали у людини час, це говорить про вашу невпевненість.

Тепер настав час розіслати вашу пропозицію. Краще не надсилати повідомлення одночасно декільком одержувачам електронною поштою, адже навіть якщо адреса прихована, її за бажання можна побачити. Небажано робити розсилку через ICQ, найчастіше їх навіть не прочитають через подібність до реклами.

Підписатися
Сповістити про
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі